Здравейте, решил съм да повдигна малко колата че с тези пътища съвсем и обелих корема. Какви пружини биха ми свършили работа за да се повдигне с 3-4 пръста и ще се отрази ли това чувствително на стабилността на колата? Благодаря за всякакви съвети и идеи. Срещнах в нета реклами на някакви уретанови буфери, които освен другото и повдигат колата, но не съм срещал никъде отзиви за тях от някой, който ги е ползвал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пружини за 33
Collapse
X
-
Koлега, 1.7 са си достатъчно повдигнати фабрично.
Да не би гумите ти да са малки. До сега си първия, който иска да си повдига 1.7.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
-
Гумите ми са дефолт - 60/14. И на мен никак не ми се ще да я вдигам и най-вероятно ще взема само едни нови пружини, че тия са 20 годишни и сигурно вече са уморени. Някакъв съвет за хубави пружини? Благодаря.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениевземи си пружини от 164Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от pfloyd Покажи съобщениеЩе променят ли височината?33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
Comment